Despre noi


Suntem o echipa de fotografi profesionisti din Cluj-Napoca, ne numim Les Imaginaires si suntem  specializati pe fotografia de nunta si portret, in general. Ne adresam celor care doresc sa acorde o atentie deosebita fotografiilor si amintirilor.

Pentru sedintele foto cu copii si bebelusi, avem un studio foto cu foarte multe decoruri si ne place sa inventam tot timpul ceva nou. Avem un portofoliu de impresionant cu fotografii pe care il gasiti pe situl nostru Les Imaginaires.ro, pe bloguri si, cel mai actualizat, pe pagina nostra de facebook Les Imaginaires.

Echipa noastra se compune din doi fotografi profesionisti, avantajele unei astfel de echipe la o nunta fiind multiple:
- prezenta unui fotograf atat la mire, cat si la mireasa acasa
- posibilitatea fotografierii din unghiuri diferite
- posibilitatea folosirii unor lumini suplimentare si a altor accesorii
- tehnica de rezerva etc.

O recomandare pe care o facem noi mirilor este aceea de a acorda o atentie deosebita fotografiilor de cuplu pentru ca ele sunt amintirile cele mai placute şi mai palpabile care raman după nunta si cele mai vizionate dupa trecerea timpului. Pentru ca ziua nuntii este bogata in evenimente, recomandam ca timpul acordat fotografiilor de cuplu sa fie bine stabilit, luand in calcul chiar si timpul in care toata lumea va dori sa va felicite.

Pentru ca acest lucru este destul de dificil, va propunem organizarea unei sedinte foto intr-o alta zi. Dupa nunta se va stabili de comun acord o zi, in care fara stres, graba sau emotii se pot realiza fotografii deosebite, in diferite locatii. Acesta sedinta foto ar putea fi pentru cei cu putina nebunie in sange una de genul "trash the dress", in care mirii, fara sa se preocupe de deteriorarea hainelor, sa pozeze in apa, in padure, pe stanci, in cimitirul de masini, gara (dupa gustul fiecaruia) etc.

Pentru cei care considera ca fotografiile sunt cel mai pretios si important lucru va propunem un pachet care cuprinde trei zile de fotografiere (de aici si numele blogului 3 Days Wedding), respectiv:
- inainte de nunta, pentru ca mirii sa se obisnuiasca putin cu camera de fotografiat si fotografi (intre miri si fotografi este ideala stabilirea unei relatii de prietenie in care fiecare vine cu idei, fara nici o retinere)
acest lucru se poate intampla si la cununia civila sau logodna, oferindu-va ocazia de a avea fotografii de cuplu deosebite si cu aceasta ocazie
- in timpul nuntii, binenteles, si
- dupa nunta, cu tinuta din ziua nuntii, dar mai relaxati,
eventual o sedinta foto de genul "trash the dress"

In concluzie, tot ce trebuie sa faceti dvs. este sa aveti dispozitie pentru pozat si sa faceti asta din placere, iar de restul de vom ocupa noi.

Va asteptam cu drag!!