marți, 2 aprilie 2019

Cake Smash Photo Session

Studio foto copii si bebelusi Cluj-Napoca - Sedinta foto 1 an 

    Prima aniversare este un moment asa de frumos si de important si, totodata, este cea mai perfecta perioada pentru o sedinta foto in studio. De aceea avem si cele mai multe decoruri pentru copilasi cu varste intre 8 si 12 luni. Va asteptam sa va programati din timp, deoarece urmeaza sa mai deschidem un studio in Enschede, Olanda si in fiecare luna voi lipsi o perioada pentru acest proiect.
    Mai multe fotografii de la sedintele foto cu copii si bebelusi, precum si de la sedinte foto de familie, gasiti pe siteul nostru Les Imaginaires.ro. Pentru noutati in fiecare zi urmariti-ne pe pagina noastra de facebook Les Imaginaires.

    I have a good news, soon I will open a new baby photo studio in Enschede, Overijssel with the name De Fotofee. I will post more information on my facebook page De Fotofee or on my instagram account defotofee.nl. I am also working on my website www.defotofee.nl .You can also find more newborn, baby, kids and family photos on our website Les Imaginaires or on our facebook page Les Imaginaires.

 Contact: dana.farcas@lesimaginaires.ro, www.lesimaginaires.ro


Niciun comentariu: